Onderweg

Meer dan een jaar geleden pakte ik met dit blog “op weg naar de vrouw in mij” de draad op van een nieuw deel van mijn reis op weg naar mijn vrouw zijn. Een reis die jaren daarvoor al begon.

Mijn reis begint haar eindbestemming te naderen, de vrouw in mij heeft zich steeds verder ontplooid. Gevoelsmatig ben ik er gewoon bijna. Veranderde het decor in de eerste blogs zelfs dagelijks, korte tijd later nog altijd 3-4 keer per week. Inmiddels is alles om me al zo vertrouwd dat ik nog maar een keer per week wat te melden heb. Dit proces zal zo wel verder gaan, steeds minder en minder nieuws, steeds meer leven zoals het gewoon hoort te zijn.

Natuurlijk er staat nog één dingetje te gebeuren. Nog één ding voor ik open en bloot de hamam in kan, nog één ding zodat ik als ik onverwacht te water ga me niet meer hoef te concentreren op die scherp aftekenende plaats die me zo duidelijk nog uit mijn evenwicht brengt.

Ik merk dat de openheid die ik geef niet alleen af en toe waardering krijgt, maar ook nieuwsgierige blikken. Soms zelf te nieuwsgierig naar mijn zin. Laat hiermee vooral de echte vrienden en ex-collega’s zich niet aangesproken voelen. Het gaat mij om de gluurders in afwachting van een opwindend detail.

Het is daarom dat ik aan dat éne dingetje, mijn “kers op de taart” waarschijnlijk niet teveel aandacht ga besteden. Misschien houd ik het gewoon privé, op een dag is het er gewoon.

Voorlopig blijf ik nog wel posten –steeds minder en minder; fading away- zolang ik nog geraakt word, ik me nog over verhaalbare zaken verwonder “op weg naar de vrouw in mij”.

Advertenties

1 reactie (+voeg die van jou toe?)

  1. Jetse Offers
    sep 21, 2014 @ 19:30:52

    Ik begrijp 100% dat dit “detail”, zoals jij dat noemt, jou vanaf het moment van jouw dappere keuze (en zeker al eerder) een doorn in het oog is. Succes met die laatste stap! Nogmaals: respect!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: